όλο-το-ίντερνετ-μιλά-για-τον-θανάση-βισ-249

Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Θανάση Βισκαδουράκη: Χαμός με όσα είπε για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου και τη μαρτυρία ενός πρώην τροφίμου της δομής.

Η προσωπική εμπειρία του Θανάση Βισκαδουράκη

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες».

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός Γεώργιος Καλλιακμάνης πήρε τον λόγο, προσφωνώντας τον πατέρα Αντώνιο «παπά», με τον ηθοποιό να υπογραμμίζει ενοχλημένος «να συμπεριφέρεστε καλύτερα, κύριε Καλλιακμάνη. Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα; Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε τα δικά μας».

Γιατί δεν επισκέπτεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης την Κιβωτό του Κόσμου

Όσον αφορά τη δική του εμπειρία, ο Θανάσης Βισκαδουράκης επεσήμανε «δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα. Όταν μπήκα εγώ μωρό μέχρι να ενηλικιωθώ, όλοι δραπέτευαν. Το 2022 δεν γίνεται αυτό, αλλά δυσκολίες θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη η διοίκηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που οι ψυχές τους είναι διαλυμένες. Στη σημερινή εποχή δεν σηκώνουμε χέρι».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ