κάνε-το-μπάνιο-σου-να-μοσχομυρίσει-στο-31780

Κάνε το μπάνιο σου να μοσχομυρίσει στο λεπτό: 4 έξυπνοι τρόποι που θα σου λύσουν τα χέρια

Η κακοσμία του μπάνιου είναι συχνό φαινόμενο που πολλές φορές όσο και να το καθαρίζουμε, η όμορφη μυρωδιά της καθαριότητας φεύγει σε λιγότερο από μία μέρα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα μπάνια είναι συνήθως μικροί, κλειστοί χώροι που δεν αερίζονται σωστά. Μάλιστα υπάρχουν και μπάνια που δεν έχουν καθόλου παράθυρα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να είναι πολύ πιο μεγάλο.

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις αλλά και για όλους εσάς που θέλετε να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα κάθε φορά που ανοίγεται την πόρτα του μπάνιου, σας έχουμε τέσσερεις πολύ απλές λύσεις.

Αρωμάτισε το χαρτί τουαλέτας

Αγοράστε ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (ευκάλυπτο, λεβάντα ή ό,τι άλλο θέλετε) και βάλτε μερικές σταγόνες από αυτό στο σκληρό ρολό του χαρτιού υγείας. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει συνεχώς μια όμορφη, απαλή μυρωδιά σε όλο το χώρο.

Φρέσκαρε το βουρτσάκι της τουαλέτας

Το βουρτσάκι της τουαλέτας είναι συχνά η αιτία για πολλές άσχημες μυρωδιές που υπάρχουν στο μπάνιο. Μετά από κάθε χρήση ψέκασε την βούρτσα με ένα προϊόν καθαρισμού το οποίο θα περιέχει ένα ευχάριστο άρωμα. Αυτό θα βοηθήσει στην απολύμανση της βούρτσας , θα εμποδίσει να δημιουργηθούν δυσάρεστες οσμές και ταυτόχρονα θα αρωματίσει και τον χώρο

Προσθέστε ένα αρωματικό χώρου με ξυλάκια

Η λειτουργία ενός αρωματικού χώρου με ξυλάκια είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα όλη την ώρα, διαρκεί πάρα πολύ, δεν απαιτεί μεγάλο έξοδο και υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Φτιάξε το δικό σου αποσμητικό χώρου

1. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξετε το δικό σας αποσμητικό χώρου με τα εξής υλικά: 2 φλ. νερό, 1 κ.σ. λευκό ξίδι, 1 κ.γ. μαγειρική σόδα και 10 σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και βάλτε τα σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι. Μάλιστα μπορείτε να έχετε το συγκεκριμένο μπουκάλι μονίμως στο μπάνιο σας έτσι ώστε να ψεκάζετε όποτε νιώθετε ότι το χρειάζεται ή όποτε περιμένετε καλεσμένους.

2. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα ακόμα αποσμητικό χώρου βάζοντας σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι ένα μέρος βότκα, τρία μέρη νερό και 10-20 σταγόνες από αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (όπως είναι η λεβάντα ή ο ευκάλυπτος). Έχετε το μπουκάλι πάντα πρόχειρο και ψεκάζετε όποτε θεωρείτε πως χρειάζεται.

Πηγή

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ