προσοχή-στο-εστιατόριο-πρώην-μάγειρε-31935

Προσοχή στο εστιατόριο: Πρώην μάγειρες & σερβιτόροι αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνεις ποτέ από τον κατάλογο

Εστιατόριο: Τι να μην παραγγέλνεις ποτέ όταν βγαίνεις έξω για φαγητό

Αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα για τα πιάτα που σερβίρονται σε εστιατόρια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά και για αυτό δίνουν και τις καλύτερες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουμε.

Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων και μας συμβουλεύουν τι να αποφεύγουμε όταν επισκεπτόμαστε τους χώρους εστίασης, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τα tips έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και εμείς μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.

Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να παραγγελνούμε σε ένα εστιατόριο

Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.

Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.

Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.

Vegetarian πίτσα: Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.

Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.

Λάδι τρούφας: Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.

Αναψυκτικά με πάγο: Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ