κουράστηκα-αλλά-θεέ-μου-είμαι-ακόμα-ε-46341

«Κουράστηκα αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ»: H Ρεγγίνα Μακέδου χαμογελάει & το γιορτάζει δείχνοντας τη μεγάλη αλλαγή της

Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που η Ρεγγίνα Μακέδου προχώρησε στη μεταμόσχευση, και θέλησε να το «γιορτάσει» με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τα social media.

«Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από την μεταμόσχευση!!! Δυο χρόνια που μια Υπέροχη γυναίκα μου έσωσε την ζωή !!!! Η δότρια μου ο άγγελος μου!!! Ποσό σε ευχαριστώ πόσο να ήξερες! Θα σε γνωρίσω σύντομα!!!! 2 χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής!!!

Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα!!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!!!! Αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ!!!

Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στην Στοργή στο Παπανικολάου όλοι σας πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ για όλα από την διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες όλους σας όλους !!!!! Ξέρω ότι θα με μαλώσει όμως εγώ το πιο μεγάλο ευχαριστώ θα το πω στον Ιωάννης Μπάτσης που δυο χρόνια είναι ο γιατρός που με βλέπει στα εξωτερικά, με ηρεμεί, με καθοδηγεί με εμψυχώνει με θεραπεύει!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί σαν εσάς!!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτέ κανείς δεν είδε , για όλη την στήριξη και την υπομονή !!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου , στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν η να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή…

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ , μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεράστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές!!! Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!!! Ευχαριστώ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ. “Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές Γι’ αυτό να μην φοβάσαι πια…”» γράφει στην ανάρτησή της η Ρεγγίνα Μακέδου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ