αγνώριστος-ο-βασίλης-καρράς-η-νέα-εμφά-3947

Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς: Η νέα εμφάνιση μετά την απώλεια 40 και πλέον κιλών, έχει γίνει άλλος άνθρωπος

Βασίλης Καρράς: Ανανεωμένος ο τραγουδιστής μετά τη περιπέτεια της υγείας του

Έτοιμος να κατακτήσει για ακόμη μια φορά τις καρδιές των θαυμαστών του είναι ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής ετοιμάζει την επιστροφή του με νέα δουλειά ενώ ο ίδιος έχει γίνει αγνώριστος στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του κατάφερε να χάσει πολλά κιλά που τον βάραιναν.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά

Έπειτα από την εγχείρηση και τη φροντίδα που δέχτηκε από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Καρράς επέστρεψε στο σπίτι του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του στις αρχές της χειμερινής σεζόν της νυχτερινής ζωής.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Πλέον όμως όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν αφού ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζει νέες δουλειές. Μάλιστα δείχνει να είναι και σε καλή κατάσταση από άποψη φόρμας, αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία που ανέβασε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης Πόλης Μαυρόπουλος ο οποίος τυγχάνει να είναι προσωπικός φίλος του Βασίλη Καρρά. Δείτε η φωτογραφία παρακάτω:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ