δεν-πήγε-όπως-το-περίμενε-έκανε-τατουά-3930

Δεν πήγε όπως το περίμενε: Έκανε τατουάζ-φράντζα για να κρύψει τη φαλάκρα και έγινε viral η αντίδραση του όταν είδε το αποτέλεσμα

Ιταλία: Το τατουάζ-τρολάρισμα που δεν πήγε όπως το περίμενε

Μια μεγάλη απόφαση πήρε ένας άντρας από την Ιταλία ο οποίος έβλεπε να τα μαλλιά του να αραιώνουν με δραματικούς ρυθμούς. Ο νεαρός άντρας αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο κεφάλι του προκειμένου να καλύψει την αραίωση στα μαλλιά του.

Ο 26χρονος λοιπόν Τζιανλούκα αποφάσισε να επισκεφθεί το τοπικό κατάστημα τατουάζ για να δει εάν θα μπορούσε να δώσει μια λύση στην αραίωση των μαλλιών του. Η ιδέα του ήταν η εξής: Ήθελε ένα τατουάζ που θα θύμιζε μαλλιά και, πιο συγκεκριμένα, ήθελε φράντζα!

Τελικά, κατάφερε να πείσει την καλλιτέχνη τατουάζ να συμφωνήσει με αυτό, αλλά μόλις είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη έμεινε άφωνος.

Ζήτησε ο ίδιος το συγκεκριμένο τατουάζ-φράντζα

Η Ιταλίδα καλλιτέχνις τατουάζ Μαρία Τζίνα Αλτομπέλι, η οποία είναι ιδιοκτήτρια στο Gipsy.g Tattoo & Piercing στο Φόντι της Ιταλίας, κατέγραψε τη διαδικασία του τατουάζ στο κεφάλι του Τζιανλούκα.

Όπως εξήγησε η ίδια, όταν ο Τζιανλούκα της ζήτησε το συγκεκριμένο σχέδιο, εκείνη σοκαρίστηκε και δεν ήταν σίγουρη εάν ήταν καλή ιδέα, αλλά τελικά αποφάσισε να ολοκληρώσει τη δουλειά, η οποία -κατά τη γνώμη της- πήγε πολύ καλά.

Ιταλία: Viral το βίντεο με την αντίδραση του στο τατουάζ

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok, έχει γίνει viral με πάνω από 27,8 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν όντως ήταν τόσο καλή ιδέα.

@gipsygtattooerIl mio cliente ha sempre sognato la frangetta ed io ho esaudito il suo desiderio 💖♬ Furore – Paola & Chiara

Το βίντεο δείχνει τη Μαρία να κάνει το σχέδιο στο μέτωπο του Τζιανλούκα, καθώς εκείνος δείχνει να πονά όταν η βελόνα του τατουάζ αγγίζει το κεφάλι του. Μόλις λοιπόν το έργο έχει ολοκληρωθεί, οδηγεί τον Τζιανλούκα στον καθρέφτη, ώστε να δει για πρώτη φορά πώς είναι η νέα του «φράντζα».

Δείχνοντας λιγότερο από εντυπωσιασμένος -απογοητευμένος, θα έλεγε κανείς-, ο Τζιανλούκα κρύβει σχεδόν αμέσως το κεφάλι του στα χέρια του και φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα με το θέαμα.

Η Μαρία δήλωσε: «Προφανώς ήμουν επιφυλακτική όταν μου ζήτησε αυτό το τατουάζ, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά μου. Μας πήρε μία ώρα για να το κάνουμε, επειδή κάνω τατουάζ εδώ και έξι χρόνια, οπότε είμαι πολύ γρήγορη. Δεν περίμενα όλη αυτή την απήχηση στο βίντεο».

@gipsygtattooer Ecco il risultato dale tattoo guarito, here the results of this tattoo healed #greenscreen ♬ Alba – Ultimo

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ