συγκινούν-μητέρα-και-γιος-η-χάρις-αλεξ-3922

Συγκινούν μητέρα και γιος: Η Χάρις Αλεξίου ποζάρει με τον Μάνο Θεοφίλου και μιλάνε για την υιοθεσία του

Χάρις Αλεξίου: Η κοινή συνέντευξη με τον γιο της στη Vogue Greece

Κοινή συνέντευξη στη Vogue Greece παραχώρησαν η Χάρις Αλεξίου μαζί με τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου. Μητέρα και γιος μίλησαν για την σχέση τους αλλά και για την στιγμή που υιοθέτησε τον Μάνο Θεοφίλου, περνώντας το πιο όμορφο μήνυμα για την πράξη της υιοθεσίας.


Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία του γιου της όταν εκείνος ήταν μωρό. «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου».

Ο Μάνος Θεοφίλου για την αγάπη που έχει λάβει από τη Χάρις Αλεξίου

Με τον Μάνο Θεοφίλου να συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

«Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια», σχολίασε η Χάρις Αλεξίου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ