έχουν-μαζέψει-τα-πάντα-και-είναι-έτοιμ-3900

Έχουν μαζέψει τα πάντα και είναι έτοιμοι να φύγουν: Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τελικά αλλάζουν σπίτι

Ιωάννα Τούνη: Σε νέο σπίτι με την οικογένεια της

Η Ιωάννα Τούνη είναι έτοιμη για να κάνει νέα αρχή στη ζωή της μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το νεογγένητο μωρό τους. Όπως μας αποκάλυψε η ινφλουένσερ, το ζευγάρι μετακομίζει σε καινούργιο σπίτι.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», ανέφερε ο παρουσιαστής στο Instagram, ενώ η influencer σχολίασε: «Μια όχι και τόσο ωραία μέρα, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί».


«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories, μετακομίζουμε!», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για το αν μένει στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και για την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που διανύουν συνεχώς. «Είμαι και εδώ και Θεσσαλονίκη. Τους πρώτους 2 μήνες έκατσα εδώ, δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι ή να κάνω κάτι. Πηγαινοέρχομαι πλέον, γιατί έχω στη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία με τα ρούχα και χρειάζεται να βγάζουμε σχέδια, διορθώσεις. Κάθε 10 μέρες πηγαίνω πάνω και κάθομαι περίπου ένα 4ήμερο, όσο μπορώ. Η βάση μας θα είναι εδώ Αθήνα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς μας, χωρίς την κολόνα του σπιτιού μας δε γίνεται!», είπε η influencer.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ