η-σοφία-λόρεν-μεγαλώνει-φυσικά-χωρίς-ε-3798

Η Σοφία Λόρεν μεγαλώνει φυσικά χωρίς επεμβάσεις: «Δεν έχω πειράξει το πρόσωπό μου»

Σοφία Λόρεν: Η εξομολόγηση της Ιταλίδας καλλονής για την ομορφιά και το πέρασμα του χρόνου

Η Σοφία Λόρεν η σπουδαία και βραβευμένη ηθοποιός είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στο περιοδικό AARP, όπου μίλησε για την πραγματική ηλικία της, αλλά και το πόσο χρονών αισθάνεται. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που δεν την επηρεάζει. Η 86χρονη σταρ με τη λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο και τις 5 Χρυσές Σφαίρες, αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή της με αφορμή τον νέο της ρόλο στην ταινία του Netflix «The Life Ahead».


«Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, επιδοκιμάζω τον εαυτό μου. Δεν ρωτάω “είσαι τέλεια;” ή “είσαι όμορφη;”. Όχι! Το σημαντικό είναι πόσο ασφαλής και χαρούμενη νιώθω μέσα μου» υπογράμμισε, εξηγώντας τον πρώτο κανόνα για την ευτυχία.

Σοφία Λόρεν: Η ευτυχισμένη ζωή με τα παιδιά και τα εγγόνια της

Η κοντινή σχέση με τα παιδιά και τα εγγόνια της είναι το δεύτερο πράγμα που φέρνει χαρά στη ζωή της ηθοποιού, η οποία πλέον ζει στην Ελβετία. «Οι δυο γιοι μου έχουν δύο παιδιά και μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο, στέλνουμε ο ένας στον άλλον φωτογραφίες. Προσπαθώ να ζω αυτές τις όμορφες στιγμές μέσα στην πανδημία, ενώ περιμένουμε όλοι ένα καλύτερο αύριο».

Το τρίτο και το τέταρτο «συστατικό» της ευτυχίας της σταρ είναι δύο πρακτικές που εφαρμόζει εδώ και χρόνια: Την προσπάθειά της να γεύεται τις μικρές χαρές της ζωής και την συνειδητή απομάκρυνση του αρνητισμού από τη ζωή της.

Σοφία Λόρεν: Η απόφαση να γεράσει φυσικά

Ως πέμπτο παράγοντα που συνέβαλε στην ευτυχία της, η Λόρεν ανέφερε την απόφασή της να γεράσει φυσικά. «Γιατί να αλλάξεις το σώμα σου και να γίνεις κάποια άλλη, εάν είσαι μια χαρά μέσα σου; Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο. Ποτέ. Μου αρέσει αυτό που έχω. Μου αρέσει ο εαυτός μου!».

Ολοκληρώνοντας τις συμβουλές τις για μια ευτυχισμένη ζωή, η Λόρεν – που έχασε το 2007 τον σύζυγό της Κάρλο Πόντι μετά από 4 δεκαετίες κοινής ζωής – επισήμανε ότι ένας βασικός κανόνας στη ζωή της είναι να συμφιλιώνεται με τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει.

«Ήμουν πολύ στενοχωρημένη όταν έχασα τον άνδρα μου. Δεν ξεπερνάς ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ποτέ. Κάθε φορά που το σκέφτεσαι, ένα ισχυρό αίσθημα μοναξιάς επιστρέφει. Όμως αυτή είναι η ζωή», καταλήγει η 86χρονη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ