βέφα-αλεξιάδου-μου-λείπουν-τα-κορίτσ-3601

Βέφα Αλεξιάδου: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου, ας έχανα τα πάντα, ας ήμουν ζητιάνα και να είχα τα παιδιά μου»

Βέφα Αλεξιάδου: «Αν δεν είχα τη δουλειά μου, θα είχα πέσει»

Η Βέφα Αλεξιάδου είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Ant1. Η δημοφιλής μαγείρισσα είχε αναφερθεί στην καριέρα της, στη στήριξη του κόσμου, αλλά και στον τραγικό θάνατο των παιδιών της.

Η Βέφα Αλεξιάδου κάνοντας αναφορά στη δουλειά της, αλλά και στα άλλα στοιχεία που την κάνουν δυνατή ως άνθρωπο, εκμυστηρεύτηκε: «Αν δεν είχα τη δουλειά μου, θα είχα πέσει. Δε θα στεκόμουν στα πόδια μου. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ο χαρακτήρας μου. Επίσης, η αισιοδοξία μου, η αγάπη μου για τη ζωή, η αγάπη του κόσμου και η πίστη μου στο θεό».

Η διάσημη μαγείρισσα επιπλέον έκανε λόγο για τις στιγμές μοναξιάς και τη στήριξη του κόσμου: «Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν είναι στιγμές που είσαι μόνος σου. Είναι πάρα πολλές αυτές οι στιγμές. Τότε έχεις το θεό μαζί σου. Μιλάω μαζί του, φωνάζω, δεν του είπα ποτέ γιατί. Αυτόν τον πόνο τον έχεις μέχρι να κλείσεις τα μάτια».

Βέφα Αλεξιάδου: Η αναφορά στο αν ζήτησε βοήθεια από ειδικό ή της χορηγήθηκαν ψυχοφάρμακα

«Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια να πάω σε ψυχολόγο, ούτε να πάρω ψυχοφάρμακα».

Βέφα Αλεξιάδου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο των κοριτσιών της

«Μου λείπουν τα κορίτσια μου. Ας έχανα τα πάντα, όλη μου την περιουσία και να είχα τα παιδιά μου. Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου».

Βέφα Αλεξιάδου: Τα συγκλονιστικά λόγια της για τον θάνατο των κοριτσιών της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ