συγκινούν-πετρούνιας-μιλλούση-τα-πρ-3904

Συγκινούν Πετρούνιας – Μιλλούση: Τα πρώτα λόγια μετά τον αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο του Καΐρου

Πετρούνιας – Μιλλούση: Οι συγκινητικές αναρτήσεις των σπουδαίων αθλητών

Για πρώτη φορά στη καριέρα του, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε μια πτώση στην έξοδο του προγράμματος του. Δυστυχώς αυτή η πτώση κόστισε την πρόκριση του Ολυμπιονίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο ενώ τον τραυμάτισε κιόλας στη μέση.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

Πετρούνιας – Μιλλούση: Το μήνυμα της αθλήτριας και οι τρυφερές φωτογραφίες

Από την άλλη, η Βασιλική Μιλλούση στον δικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες όπου κοιτάζονται στα μάτια και παίρνουν αγκαλιά ο ένας τον άλλο.

Τα τρυφερά στιγμιότυπά τους συνόδευσε με το μήνυμα: «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή… ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθώ για το Παγκόσμιο, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! Για την ώρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ