απασφάλισε-η-βαλαβάνη-για-βασάλο-σ-3926

«Απασφάλισε» η Βαλαβάνη για Βασάλο – Σταυρούλα: Κυκλοφόρησε η πρώτη τους φωτό αγκαλιά στο Survivor All Star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο σχόλιο για την σχέση Βασάλου με Σταυρούλα στο Survivor All Star

Αποκαλυπτική είναι η εικόνα που κυκλόφορησε από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor. Πιο συγκεκριμένα, η φώτο δείχνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο μαζί με τη Σταυρούλα σε ένα τρυφερό ενσταντανέ να είναι αγκαλιά.


Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, ο personal trainer κρατάει αγκαλιά τη Σταυρούλα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι έχει αναπτύξει μία ξεχωριστή σχέση με την πρωταθλήτρια στίβου.

Η αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το ειδύλλιο του Βασάλου με την Σταυρούλα

Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων αν παρακολουθεί το Survivor μετά την αποχώρησή της και ποια είναι η γνώμη της για το πιθανό ζευγάρι Βασάλου-Σταυρούλας.

Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα».

Στην ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απάντησε: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται»!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ