αλέξης-κούγιας-δεν-ανέχομαι-να-λέει-τ-21

Αλέξης Κούγιας: «Δεν ανέχομαι να λέει το παιδί από εδώ η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τη διαμάχη που έχουν ενώ εξέφρασε και την άποψη του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Σε ότι αφορά τον Σπύρο Μπιμπίλα είπε πως: «Ο συγκεκριμένος κύριος, πριν αναλάβω την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη, ήταν και είναι εκτός του κοινωνικού και επιστημονικού μου κύκλου. Αυτός μου απηύθυνε τον λόγο, δε μπορεί ξαφνικά να έρχεται κάποιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Πραγματικά αντέδρασα λέγοντας αυτό, ότι είναι νομικά αμόρφωτος. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι προέβαλε σαν ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του ότι έχει δώσει το πρώτο γκέι φιλί στον ελληνικό κινηματογράφο».

Αλέξης Κούγιας: «Δεν δέχομαι να λέει το παιδί… η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος»

Σε ότι αφορά την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Αλέξης Κούγιας είπε πως: «Εκείνη την εποχή που εξελίχθηκα κι εγώ ποιοτικά σαν άνθρωπος, υπήρχαν άλλες κοινωνικές συνθήκες. Από αυτές τις κοινωνικές συνθήκες συνεχίζω να συμμερίζομαι τις περισσότερες. Δηλαδή δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να μου επιβάλει εμένα να δεχτώ ότι επιτρέπεται να υιοθετούν παιδιά δύο ομόφυλοι. Και να λέει το παιδί μου “η μητέρα μου η Καλλιόπη και ο μπαμπάς μου η Αρσινόη”.

Και ούτε να υιοθετούν δύο άντρες και να λέει “η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος”. Έχω μία διαφορετική προσέγγιση στα γεγονότα με πολύ απλό τρόπο και είμαι κατά όλων αυτών. Αυτές είναι οι αρχές μου και επιτρέψτε μου να τις υπερασπίζομαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι την ιδιαιτερότητα άλλων ανθρώπων».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ