αληθινός-πατριώτης-ο-δημήτρης-γιαννα-46219

Αληθινός πατριώτης: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρίζει ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της Πρώτης Δημοτικού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ, πρόκειται να δωρίσει από μια μικρή ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της τάξης της Πρώτης Δημοτικού

Την σχετική είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας εκπαιδευτικός χρήστης του διαδικτύου εν ονόματι Νίκος Γαλάνης με το σχετικό username «vrikestondaskalsou» στη διάσημη εφαρμογή της «Meta», το «Instagram».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση της δωρεάς

Ο εν λόγω λογαριασμός ανέβασε ένα Instagram Story, μέσω του οποίου έγινε γνωστή η δωρεά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες της κίνησης αυτής. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το κόστος της δωρεάς αυτής ξεπερνά το ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ και συγκεκριμένα ανέρχεται στις 38.354,84 ευρώ.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η επιβεβαίωση της δωρεάς

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ προχώρησε σε σχετική αναδημοσίευση του Instagram Story που έκανε ο προαναφερθέν χρήστης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ουσιαστικά να επιβεβαιώνει στο έπακρον την ολοκλήρωση της κίνησης αυτής.

Φυσικά η ποσότητα των μικρών ελληνικών σημαιών που θα δοθούν δεν μπορούν να υπολογιστούν ένεκα του πολύ μεγάλου όγκου, πλην όμως αντιλαμβάνεται κανείς πως μιλάμε για… αρκετά ελληνικά σημαιάκια, βλέποντας ξανά την οικονομική αξία της εν λόγω κίνησης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ