η-ελένη-μενεγάκη-για-τη-νίκη-του-ολυμπι-46208

Η Ελένη Μενεγάκη για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου και έκλαιγα κι εγώ μαζί τους περισσότερο»

Ντυμένη στα κόκκινα εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή (30/5), μετά και την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Η παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την θριαμβευτική νίκη της ομάδας των Πειραιωτών, ενώ αφιέρωσε τα όσα είπε στην οικογένειά της.

«Τι στιγμές ζήσαμε Χριστέ μου! Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, ξαναδάκρυσαν… Ζήσαμε αυτό το μεγάλο όνειρο, που όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Αυτά που μεγαλώνοντας μέσα σε ένα κόκκινο σπίτι άκουγα από μικρό παιδί…

Πότε, δηλαδή θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές… Που όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα. Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο για όποιον είναι πραγματικά Ολυμπιακός, κατακόκκινος! Κόκκινες καρδιές παντού αναβοσβήνουν σε όλη την Ελλάδα!», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να παίζει μέχρι αργά συνέχεια, να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, δεν χρειάζεται κανείς από κάτω να λέει τίποτα! Γιατί οι εικόνες είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να ζήσει αυτές τις στιγμές που θα λέει στα παιδιά του.

Εύχομαι και πιστεύω πως αυτή είναι μόνο η αρχή! Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ ζούσαν τεράστιες συγκινήσεις. Έκλαιγαν πραγματικά και έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ