ανατρίχιασαν-όλοι-συγκλονίζει-η-συν-45505

Ανατρίχιασαν όλοι: Συγκλονίζει η «συνάντηση» Ντορίτας και Χριστίνας στον «Παράδεισο»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» από τη ζωή χθες, 04/05. Η σπουδαία ηθοποιός γεννήθηκε στην περιοχή της Κυψέλης. Από μικρή ηλικία είχε την επιθυμία να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός, παρόλο που μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για το θέατρο. Αν και οι γονείς της δεν υποστήριζαν αυτήν την επιλογή, εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Έτσι, παρόλο που την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, εκείνη επέστρεψε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο.

Η θρυλική Ντόλτσε Βίτα που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega τις σεζόν 1995–1997 την καθιέρωσε ως μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης.

Η σειρά παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα μιας ηλικιακά ώριμης χήρας με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, καθώς και τα κωμικά μπλεξίματα που προκύπτουν προσπαθώντας να κρύψουν αυτή τη σχέση από τον περίγυρο τους. Η πλοκή της χαρακτηρίστηκε πολύ προχωρημένη για τα ελληνικά ήθη της εποχής και απενοχοποίησε τον έρωτα μεταξύ μιας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας με έναν νεαρότερο άνδρα, καθώς επίσης θέσπισε και έναν καινούργιο και πιο ευρηματικό κώδικα χιούμορ με στοιχεία μαύρης κωμωδίας.

Εκτός από την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη που πρωταγωνίστησαν το υπόλοιπο καστ απαρτιζόταν από τη Κατιάνα Μπαλανίκα, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Μαρία Φωκά, τον Παύλο Ορκόπουλο, τη Κατερίνα Ζιώγου, τη Γαλήνη Τσεβά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία, αν και το τελευταίο τρίμηνο σημείωσε μικρή πτώση σε τηλεθέαση και πλοκή χωρίς αυτό να επηρεάσει τη δημοτικότητα της, με αποτέλεσμα να προβάλλεται σε επανάληψη κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα.

Η «συνάντηση» Ντορίτας και Χριστίνας στον «παράδεισο»

Το φανατικό κοινό της σειράς Ντόλτσε Βίτα έχει δημιουργήσει μερικές πολύ επιτυχημένες ομάδες στο facebook. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου οι τηλεθεατές σπεύδουν να την αποχαιρετήσουν με εικόνες και μερικά τρυφερά λόγια.

Σε μία από τις εικόνες μάλιστα δείχνουν τη «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» καθώς η κατά κόσμον Κατερίνα Ζιώγου απεβίωσε το 2020 σε ηλικία 49 ετών, καθώς έπασχε χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα.

Δείτε την εικόνα:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ