ανατροπή-στο-survivor-all-star-διέρρευσε-η-τελική-4007

Ανατροπή στο Survivor All Star: “Διέρρευσε η τελική τριάδα – Μένει εκτός το μεγάλο φαβορί”

Survivor All Star: Μεγάλο spoiler για την τελική τριάδα

Ο Νίκος Γιάννης βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την τελική τριάδα του Survivor All Star αλλά και για τον νικητή. Μεταξύ άλλων ο χορευτής αναφέρθηκε και στην σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι σχολίασε τη συνάντηση που είχε με την τραγουδίστρια, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας «της Ελευθερίας της τα είπα τα λάθη που έκανε, τα κατάλαβε. Λάθος συμπεριφορά. Την Ελευθερία την ξέρω σαν άτομο, ξέρω τι χαρακτήρας είναι, τι μπορεί να κάνει και τι δυνατότητες έχει. Αλλά επηρεάζεται πολύ εύκολα από τρίτους και το είδαμε και μέσα στο παιχνίδι φουλ αυτό».

Και συμπλήρωσε «αν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Μάριο, θα είναι λάθος. Η Ελευθερία τον υποστηρίζει αυτή τη στιγμή από έξω και της λέω ότι δεν είναι σωστό να υποστηρίζεις ένα άτομο που σε εκμεταλλεύτηκε. Παιδιά, κακά τα ψέματα, για εμένα την εκμεταλλεύτηκε για να φτιάξει το όνομά του. Την εκμεταλλεύτηκε μέσα στο παιχνίδι. Πριν μπουν, τους έζησα μια χαρά εγώ».

Ο Νίκος Γιάννης για τον μεγάλο νικητή του Survivor All Star

Τέλος, αποκάλυψε ποιοι θεωρεί ότι θα φτάσουν στην τελική τριάδα του Survivor All Star, επισημαίνοντας “στον τελικό θα φτάσουν ο Νίκος Μπάρτζης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος” και μάλιστα, προέβλεψε πως νικητής θα αναδειχθεί ο τραγουδιστής, λόγω της αγάπης του κόσμου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ