λύγισε-η-ιλάειρα-ζήση-μπροστά-στη-κά-4003

«Λύγισε» η Ιλάειρα Ζήση μπροστά στη κάμερα: «Ούρλιαζε κλαίγοντας πάνω στην καρέκλα»

Ιλάειρα Ζήση: Η κατάθεση ψυχής

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Open Weekend”. Το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για την αποβολή του μωρού τους ενώ η Ιλάειρα Ζήση δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

Όπως υπογράμμισε συγκινημένη «στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες, από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό και μας προσέχει κι ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο».

Από την πλευρά του, ο Μαυρίκος Μαυρικίου επεσήμανε «εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που μαθαίνεις μία τόσο δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς. Θυμάμαι που έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος και που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Το λέω. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».

Συγκινήθηκε η Ιλάειρα Ζήση μιλώντας για την αποβολή της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ