κώστας-νικούλι-η-καταγωγή-από-την-αλβα-1667

Κώστας Νικούλι: Η καταγωγή από την Αλβανία, οι προσβολές στο σχολείο, ο ρόλος στον «Σασμό», ο έρωτας στη ζωή του και το βραβείο

Κώστας Νικούλι: Ο νεαρός με το μεγάλο ταλέντο και το bullying κατά τα σχολικά χρόνια

Ο Κώστας Νικούλι είναι ο νεαρός ηθοποιός που συστήθηκε ευρέως στο ελληνικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» όταν ενσάρκωσε τον «Πέτρο Βρουλάκη». Πρόκειται για έναν από τους νέους καλλιτέχνες, που διαπρέπουν με το ταλέντο τους, ενώ μάλιστα έχει καταφέρει να αποσπάσει και βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού.

Ο “Σασμός” έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Η σειρά ανέβασε ψηλά τον πήχη για τις φετινές παραγωγές της μυθοπλασίας. Η ιστορία ξετυλίγεται στην Κρήτη, εκεί όπου μια παλιά βεντέτα, ξυπνά εφιάλτες. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς και ο Κώστας Νικούλι. Είναι η δεύτερη τηλεοπτική του δουλειά μετά το “Έρωτας Μετά”, όπου και τον γνωρίσαμε.

Κώστας Νικούλι: Το ξεκίνημα μιας επιτυχημένης καριέρας στην υποκριτική

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1994, ο Κώστας Νικούλι με καταγωγή από την Αλβανία γνώριζε από νωρίς το τι ακριβώς ήθελε να κάνει, αφού η υποκριτική βρισκόταν στα σχέδιά του, από τα παιδικά του χρόνια.

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος». Έχει κατακτήσει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την “Ξενία” από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια.

Ένας από τους πρώτους του κινηματογραφικούς ρόλους, αυτός του Ντάνι στην Xenia το 2014. Δύο αδέρφια από την Αλβανία έχοντας χάσει τη μητέρα τους, παλεύουν να επιβιώσουν σε μια σκληρή κοινωνία, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, με την ελπίδα να συναντήσουν τον πατέρα τους.

Κώστας Νικούλι: Ο ρόλος στον «Σασμό» που τον έκανε ευρέως γνωστό

Στην σειρά παρουσιάζεται ως κτηνοτρόφος και μουσικός. Είναι ο γιος της Μαρίνας και αδελφός της Αργυρώς αγαπητός, προσηνής, ερωτιάρης και γλεντζές. Δεμένος με την οικογένειά του, εργατικός και ώριμος για την ηλικία του. Δεν είναι φανατικός κ είναι έτοιμος να συνυπάρξει με την οικογένεια των Σταματάκηδων. Με τον Αστέρη μάλιστα τον συνδέει μια άτυπη αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Όλα αυτά όμως ανατρέπονται όταν μαθαίνει για την ερωτική σχέση της αδελφής του με τον Αστέρη.

Κώστας Νικούλι: Η καταγωγή από την Αλβανία και τα προβλήματα στο σχολείο

«Στο σχολείο με είχαν αποκαλέσει κ@λοαλβανό, αλλά τότε δεν καταλάβαινα πολύ καλά την προσβολή γιατί ήμουνα μικρός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε καλοκαίρι πήγαινα τρεις μήνες στους Αγίους Σαράντα με τη γιαγιά και τον παππού. Δεν είχα αντιληφθεί, όμως, ότι περνάω κάποια σύνορα, ότι ο εδώ κόσμος και ο εκεί κόσμος ήταν διαφορετικοί. Μεγαλώνοντας έκανα σωστές επιλογές, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με αποδέχονταν και δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως ξένο», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικούλι είναι ερωτευμένος, κάτι το οποίο μοιράζεται ανοιχτά στα social media. Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του ακούει στο όνομα, Κατερίνα Μαούτσου. Η Κατερίνα ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αφού από το 2012 εργάζεται ως ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ