άννα-μαρία-παναρέτου-ποια-είναι-η-μητέ-1659

Άννα Μαρία Παναρέτου: Ποια είναι η μητέρα του Σάκη Ρουβά που τον γέννησε στα 17, πήρε διαζύγιο και σήμερα απολαμβάνει τη ζωή με τα εγγόνια της

Σάκης Ρούβας: Ποια είναι η μητέρα του τραγουδιστή και η αποκάλυψη για την αδυναμία που της τρέφει

Ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αποθεώνεται από εκατοντάδες Ελληνίδες θαυμάστριές του. Ο τραγουδιστής έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα και έχει ακόμη δύο αδέρφια, ενώ οι γονείς του λέγονται Κωνσταντίνος Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου. Φυσικά ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν παραλείπει σε συνεντεύξεις του να μοιράζεται την αγάπη του για τη μητέρα του, η οποία, όπως τονίζει, είναι τεράστια.

Σάκης Ρουβάς: Ο χωρισμός των γονιών του και η νέα ζωή με τους παππούδες

Οι γονείς του pop star είναι χώρισαν το 1984. Εκείνος και ο αδερφός του μετακόμισαν στο χωριό Ποταμός για να μείνουν με τους παππούδες τους.

Οι παππούδες του ήταν οι γονείς του πατέρα του. Όσον αφορά τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, εκείνος επέλεξε να παντρευτεί ξανά, κάνοντας και άλλα παιδιά. Όταν έφτασε τα 12 έτη, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πιάσει δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του.

 Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Ρουβά για την αγαπημένη τυου μητέρα

Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη μητέρα του, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν:

«Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ».

Στη συνέχεια, ο Σάκης, αναφέρθηκε διαχρονικά στη σχέση τους: «Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση».

Σχετικά με το τραγούδι και τη βοήθεια της μητέρας του, ο διάσημος τραγουδιστής, είχε τονίσει: «Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια. Εκείνη βέβαια ακόμη περισσότερο, καθώς ήταν καλλιτέχνης – ερασιτέχνης μεν, αλλά καλλιτέχνης, γιατί αυτό ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις».

Είναι σαφές πως ο Σάκης Ρουβάς διατηρεί μία υπέροχη σχέση με την μητέρα του, Άννα Μαρία Παναρέτου και μάλιστα ο ίδιος φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά στην Κέκρυρα, παρά το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμά του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ