αντί-να-για-τη-νύφη-κοιτούσαν-τη-βανδή-44142

Αντί να για τη νύφη, κοιτούσαν τη Βανδή: Πήγε έτσι στον γάμο του Φοίβου κι άφησε άφωνο παπά και καλεσμένους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος, για μακρά χρονική περίοδο, αποτελούσαν ένα από τα πιο δυνατά μουσικά δίδυμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τον Φοίβο να υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε πολλά από τα τραγούδια που καθιέρωσαν τη Δέσποινα Βανδή στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων.

Η συχνή τους συνεργασία και η κοινή πορεία στον χώρο της μουσικής δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά, αλλά εξελίχθηκε και σε μια βαθιά φιλία, η οποία τους έφερε και εκτός σκηνής πολύ κοντά. Έτσι, ήταν φυσικό η Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται δίπλα στον Φοίβο σε σημαντικές προσωπικές στιγμές, όπως ο γάμος του.

Δέσποινα Βανδή: Όταν βρέθηκε στο γάμο του Φοίβου

Η συγκεκριμένη ημέρα, στις 24 Σεπτεμβρίου του 1999, ο Φοίβος και η αγαπημένη του Αμαλία Καντερέ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης, σε μια τελετή που επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η νύφη επέλεξε για τη μεγάλη της ημέρα ένα εντυπωσιακό στράπλες νυφικό, ενώ ο γαμπρός παρέμεινε πιστός στην κλασσική κομψότητα επιλέγοντας ένα μαύρο κοστούμι συνοδευόμενο από ένα ιδιαίτερο παπιγιόν.

Η Δέσποινα Βανδή, ως κοντινή φίλη και συνεργάτιδα του Φοίβου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη σημαντική περίσταση. Για την εν λόγω ημέρα, επέλεξε ένα φόρεμα σε απαλούς baby blue τόνους, το οποίο συνδύασε με τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, επιλογή που αντανακλούσε τόσο την κομψότητα όσο και τη φινέτσα που τη χαρακτηρίζει.

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ