γύρισε-από-τον-άλλο-κoσμο-ο-δημήτρης-κόκ-44106

Γύρισε από τον άλλο κóσμο ο Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν οξuγονωνόταν για 8 λεπτά»

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας λόγω του εμφράγματος που έπαθε το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός τραγουδιστής την ώρα που έκανε πρόβα για τις ανάγκες του J2US με την Τραϊάνα Ανανία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα ο αγαπημένος ερμηνευτής κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο, έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς οξυγόνο.

«Είναι η τέταρτη ημέρα, που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς. Να πω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, χθες το απόγευμα έγινε μία πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Για κάποιους λόγους οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί. Σήμερα μαθαίνω ότι θα επανέλθουν για να τον ξυπνήσουν.

Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Γιατί όταν έπαθε την ανακοπή ή τις ανακοπές, -είναι λεπτομέρειες ιατρικές, δεν πρέπει να τα πούμε όλα μέσα στο ασθενοφόρο- και λένε οι άνθρωποι που τον συνόδευαν ότι δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά. Αυτό που θέλουν οι γιατροί να δούνε αν έχει αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος θα επανέλθει στο 100%», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό».

Η σύζυγος του δημοφιλής τραγουδιστή, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τόνισε πως: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στην ΜΕΘ. Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Έφυγε και γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα» κατέληξε η σύζυγος του τραγουδιστή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ