κώστας-φραγκολιάς-θέλω-να-κάνω-κάτι-π-44079

Κώστας Φραγκολιάς: «Θέλω να κάνω κάτι που το σκέφτομαι καιρό» – Τα λόγια που συγκίνησαν

Ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας έχουν τα γενέθλιά τους και όπως ήταν επόμενο στην έναρξη της εκπομπής Happy Day, οι συνεργάτες τους είχαν ετοιμάσει εκπλήξεις. Μάλιστα, ο πρώτος θέλησε να προχωρήσει ξαφνικά σε μια κίνηση που συγκίνησε τους πάντες στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς έστειλε τις ευχές του και την αγάπη του στην Μαρία Καρυστιανού, καθώς σήμερα η κόρη της, που χάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.


«Μου επιτρέπεις κάτι; Σκεφτόμουν πολύ αν θα το κάνω ή όχι, αλλά θέλω, το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα. Θέλω να δώσω μια ευχή σε μια γυναίκα που όλοι την καμαρώνουμε, όλοι τη βλέπουμε και δίνει μια αντίξοη μάχη με όλα αυτά που γίνονται.

Η δικιά μου η μαμά σήμερα θα γιορτάσει εμένα. Αυτή η μαμά νομίζω ότι σήμερα θα γιόρταζε κι αυτή την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να το κάνει. Και της εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα, αναφέρομαι στην κυρία Καρυστιανού, αυτό που εύχεται να της βγει και να δικαιωθεί. Η κόρη της, που «έφυγε» στα Τέμπη, είχε σήμερα γενέθλια», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ