απασφάλισε-η-τζένη-μπότση-έχω-κάνε-4462

«Απασφάλισε» η Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας»

Τζένη Μπότση: Ο εκνευρισμός της ηθοποιού για την λέξη «μανούλα»

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για την αντίδραση της στον δημοσιογράφο που την αποκάλεσε «μανούλα».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, αναφέρθηκε στην πρόσφατη αντίδρασή της, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις της, άκουσε το υποκοριστικό «μανούλα» διορθώνοντας τον δημοσιογράφο ότι είναι μάνα.

Η Τζένη Μπότση για τον εκνευρισμό της

«Ήταν ένα απόσπασμα αυτό που είδατε από πράγματα που είχαμε πει πριν και είχαν μια συναισθηματική φόρτιση για μένα. Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματικά, οπότε η απάντηση που έδωσε ήταν η συνέχεια (όσων προηγήθηκαν)

Μετά γελούσαμε με τον δημοσιογράφο, παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα», ξεκαθάρισε η Τζένη Μπότση.

Και συνέχισε την απάντησή της: «Το πώς θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει στο σπίτι μας, αλλά δεν είναι ωραίο να παίρνεις αυτό το μεγαλείο της μητρότητας και να το μειώνεις. Είναι ένα μεγαλείο, ειδικά για εμένα που έχω κάνει έναν αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου. Είναι πολύ ψηλά», είπε η Τζένη Μπότση καλεσμένη στον Alpha.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ