από-αυτό-πέθανε-ο-παντελής-η-οικογέν-44721

«Από αυτό πέθανε ο Παντελής!»: Η οικογένεια του Παντελίδη βάζει τέλος στα σενάρια 8 χρόνια μετά, ζητά 1.700.000€

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αποδίδει νομικές ευθύνες εναντίον της Περιφέρειας Αττικής, σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2016 και κατέληξε στον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν αρχικά στη δημοσιότητα μέσω της εκπομπής «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει μια αγωγή ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τη συνέντευξή του στο Open, ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, επεσήμανε ότι η αγωγή εναντίον της Περιφέρειας υποβλήθηκε λόγω της υποστηριζόμενης πληροφορίας ότι μια από τις λάμες της κουπαστής, στο σημείο του δυστυχήματος, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή.

«Ο θανάσιμος τραυματισμός του Παντελίδη προήλθε από μία μπάρα, η οποία εισήλθε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάθε Περιφέρεια έχει την ευθύνη και για την κατασκευή και για την επίβλεψη και για τη συντήρηση. Η συγκεκριμένη μπάρα ήταν φθαρμένη, ήταν με βάση τις πραγματογνωμοσύνες που έχουμε κάνει, σε λάθος ύψος, εξείχε ένα σίδερο με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο συγκεκριμένο σημείο, αντί να το κρατήσει η μπάρα, πέρασε στο αυτοκίνητο το σίδερο, σκοτώνοντας τον τραγουδιστή» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Το ένα σίδερο δεν ήταν στη θέση του, δεν ήταν ομοιόμορφα φτιαγμένη η κατασκευή. Δεν είναι, πάντως, η πρώτη που έχουμε ανάλογες περιπτώσεις και η ευθύνη, βάσει αρμοδιοτήτων, αλλάζει ανάμεσα στους Δήμους και στην Περιφέρεια» κατέληξε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ