χαρές-στο-σπίτι-της-ολυμπίας-χοψονίδο-8424

Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη: Μοιράστηκαν το πιο τρυφερό στιγμιότυπο και οι ευχές «πέφτουν βροχή»

Ολυμπία Χοψονίδου: Τρισευτυχισμένη μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Το λαμπερό ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και συχνά η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media.

Αυτήν την φορά όμως ήταν η σειρά του Βασίλη Σπανούλη να μας “απασχολήσει” με μια ανάρτησή του. Η Η πρώην Σταρ Ελλάς και μητέρα των 6 παιδιών του Βασίλη Σπανούλη είχε την ονομαστική της εορτή χθες 11 Μαΐου και ο Βασίλης ήθελε να τις στείλε τις ευχές του.

Έτσι ο Βασίλης Σπανούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε ένα τρυφερό story για να ευχηθεί στη σύζυγό του, Ολ. Χοψονίδου, και το έκανε με μια κοινή τους φωτογραφία.

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη για την γιορτή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους προχθές, 11 Μαΐου, ένα story στο οποίο εικονίζονται ο ίδιος και η σύζυγός του, με την Ολυμπία Χοψονίδου να ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του. και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας «Χαρούμενη ονομαστική γιορτή» συμπληρώνοντας με 3 κόκκινες καρδιές την ανάρτησή του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ