θέλω-να-μεγαλώσω-όσο-περισσότερο-μπο-5446

«Θέλω να μεγαλώσω όσο περισσότερο μπορώ»: Όλοι μιλούν για την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ελεονώρα Μελέτη: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για θέματα που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. Η γνωστή παρουσιάστρια πολλές φορές χρησιμοποιεί τη πλατφόρμα της στο Instagram για να εκφράσει τις ανησυχίες της, όπως έκανε και αυτή τη φορά που μίλησε για τα γηρατειά.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς θα μοιάζει όταν θα είναι ηλικιωμένη με ένα φίλτρο της εφαρμογής.

Τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα για τα γηρατειά και τι την τρομάζει περισσότερο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Q and a via post: σε τρομάζουν τα γηρατειά? Τα σκέφτομαι. Αλλά όχι με τον στερεοτυπικό τρόπο… δεν φοβάμαι μη γεράσει η εικόνα μου. Νομίζω πως όσοι γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα ξέρετε καλά πως η εικόνα δεν μου δημιουργεί ανασφάλεια.

Μπορώ να πω πως έχω τεράστια περιέργεια να δω πως θα γράφει ο χρόνος με το πέρασμα του. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν παλεύουν τον χρόνο και που κοιτάνε με τρυφερή νοσταλγία τις φωτογραφίες της νιότης κ νιώθουν γεμάτες κ ευτυχισμένες.

Θέλω να μεγαλώσω όσο περισσότερο μπορώ! Και να παρατηρώ τη ζωή που έκανα αλλά κ τους νεότερους να ζουν τη δίκη τους ευκαιρία. Αυτό που με τρομάζει όμως είναι οι αρρώστιες.

Θέλω να μπορώ να μεγαλώσω με υγεία. Να έχω διαύγεια νοητική, πνευματική, κ καλή υγειά κ να απολαμβάνω τη ζωή μέχρι τελευταία στιγμή.

Να φύγω με πλήρη συνείδηση ότι ήρθε η ώρα , αλλά έζησα υπέροχα. Σε υπαρξιακό επίπεδο ναι τα σκέφτομαι τα γηρατειά… αλλά αν όλα είναι καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα, δεν υπάρχει εγκατάλειψη , δεν υπάρχει μοναξιά, θεωρώ πολύ τυχερούς τους ανθρώπους που έχουν την ευλογία να μεγαλώσουν…».

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ