χρήμα-και-έρωτας-από-την-άση-μπήλιου-λε-6357

Χρήμα και έρωτας από την Άση Μπήλιου: Λεφτά με το τσουβάλι και «έκρηξη» συναισθημάτων για Σκορπιούς, Ιχθύς και 1 ακόμη ζώδιο

Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Η έμπειρη αστρολόγος προειδοποιεί για γεμάτες τσέπες και «έκρηξη» συναισθημάτων με έρωτες αλλά και υπερβολές στα συναισθήματα.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή έκλειψη, κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς, αλλά ενισχύει και τη διαίσθηση μας.

Το τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενθαρρύνουν την έκφραση των συναισθημάτων μας, αλλά είναι πιο βοηθητικά αν δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα και παίρνουμε τον χρόνο μας σε ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε. Γενικότερα η μέρα ευνοεί τους χαλαρούς ρυθμούς, την ξεκούραση, την επαφή με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Άση Μπήλιου για τα καλά και τα κακά της Σελήνης

Στις 17:38 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 23:04 το βράδυ που θα περάσει στον πιο ανάλαφρο Τοξότη. Το πρωί της Κυριακής θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μας βαραίνει κάπως τη διάθεση, καθώς αναλογιζόμαστε ίσως τις υποχρεώσεις μας και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Την Κυριακή προχωρά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη.

Μάλιστα αυτή τη φορά θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, κάνοντας το διάστημα μέχρι τις 05/06 ένα πιο γλυκό διάστημα για τις σχέσεις μας. Θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του νερού: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ