καμπανάκια-από-τον-κώστα-λεφάκη-η-σε-6353

«Καμπανάκια» από τον Κώστα Λεφάκη: Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει χρήματα και έρωτες για αυτά τα 3 ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις του αστρολόγου

Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθετη πορεία από τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Ουρανό και τον Δία. Η θέση της Σελήνης εμφανίζει ετερόκλητα γεγονότα και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για τη σεληνιακή έκλειψη.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία εμπόδια στην δουλειά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις. Αποφύγετε σήμερα οποιαδήποτε ενέργειά σας σχετικά με οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια καθημερινά προβλήματα θα απαιτήσουν προσωρινά την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Η μέρα απαιτεί όλη σας την υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προνοήστε για κάποια εμπόδια στην δουλειά σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σας. Κερδίστε περισσότερο χρόνο σε σοβαρές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καλύτερος μήνας αρχίζει από αύριο για σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να αποσυμπιέζονται, και τα αισθηματικά σας παίρνουν μια πιο θετική τροπή.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να φέρετε σε μια ισορροπία τον προϋπολογισμό σας. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον ερωτικό σας σύντροφο, αφού τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να γεφυρώσετε κάποιες αντιθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο σαφείς και ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας, καθώς κάποιοι συνάδελφοί σας σήμερα μπορεί να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα σήμερα. Η ατμόσφαιρα ίσως είναι ηλεκτρισμένη στον χώρο της δουλειάς σας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα βρουν τις λύσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ικανοποίηση βάζετε κάποια τάξη στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό. Κάντε οικονομικές συμφωνίες και σχεδιάστε με σοβαρότητα το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία σας μπορεί να σας παρασύρει σε αποκαλύψεις της ιδιωτικής σας ζωής . Αποφύγετε επιπολαιότητες, και φανείτε πιο καχύποπτοι με τους συνομιλητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακούστε το ένστικτό σας που μπορεί να σας οδηγήσει ξαφνικά σε μοναδικές ιδέες και λύσεις. Κάποια ευκαιρία οικονομικής φύσεως μπορεί να σας παρουσιαστεί ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκεντρωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας για να αποφύγετε ολέθρια λάθη. Τώρα μπορείτε να καταστρώσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα σχέδιά σας, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικά προβλήματα μπορεί να φέρουν αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο. Τα αισθηματικά σας περνούν τώρα μια προσωρινή δύσκολη καμπή, που θα πρέπει να την αναγνωρίσετε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ