όλα-τα-καλά-μέχρι-τις-12-μαϊου-τα-3-ζώδια-πο-5495

Όλα τα καλά μέχρι τις 12 Μαϊου: Τα 3 ζώδια που ευνοούνται στη προσωπική τους ζωή και θα έχουν γεμάτο πορτοφόλι

Ζώδια: Ποιοι γλίτωσαν από τον ανάδρομο Ερμή

Ανάδρομος ο Ερμής και οι επόμενες ημέρες πρόκειται να είναι ταραχώδεις. Ο Κώστας Λεφάκης προμηνύει εντάσεις για πολλά ζώδια.

Οι εξελίξεις είναι αργές και πολλές φορές στάσιμες. Φροντίστε να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας και να προσαρμόσετε την εργατικότητά σας στις εκάστοτε συνθήκες.

Ταύρο

Η εβδομάδα που ξεκινά δυσκολεύει τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να εξαντλήσετε την πειθώ σας, για να μειώσετε τα μέτωπα που αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Εξακολουθείτε να έχετε μυστικούς στόχους οι οποίοι αφορούν στην μελλοντική σας ευημερία. Διαχειριστείτε λοιπόν ανάλογα τα πρακτικά και τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να εξελίξετε τους τομείς οι οποίοι σας παρέχουν κατοχύρωση και γνώση και μην εκτίθεστε σε περιβάλλον που διακρίνετε ότι δεν σας ωφελεί.

Λέων

Η εικόνα σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο τόσο στην εργασία, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Έχετε λόγους σήμερα να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό και στις ικανότητές σας!

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Παρθένος

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Λάβετε υπόψη σας όμως και εκείνους που έχουν σταθεί στο πλευρό σας, ή σας βοηθούν να συνεχίσετε αυτό που αρχίσατε.

Ζυγός

Είναι αλήθεια ότι έχετε ταλαιπωρηθεί από απρόοπτα και από συμπεριφορές τρίτων. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πείτε αυτά που σκέφτεστε και να προχωρήσετε πιο ελεύθερα.

Σκορπιός

Αισθηματικά είναι όλα ρευστά. Όσοι κάνατε μια νέα γνωριμία, μη βιαστείτε, ούτε να ενθουσιαστείτε, ούτε να την απορρίψετε. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο που απαιτείται!

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής σας θέλει προσεκτικούς και επιφυλακτικούς. Μην απογοητεύεστε όταν οι άλλοι δεν σας ακολουθούν, ή δεν σας καταλαβαίνουν. Έχετε πίστη στην τύχη σας!

Αιγόκερως

Δώστε περιθώριο στη χαρά. Θα διαπιστώσετε ότι μόνοι σας έχετε εγκλωβιστεί στα αδιέξοδα που θεωρείτε ότι σας περιβάλλουν. Αλλάξτε τακτική στις επιδιώξεις σας!

Υδροχόος

Οικονομικές ευκαιρίες αρχίζουν και παρουσιάζονται γύρω σας. Βελτιώστε το εισόδημά σας έστω και λίγο, αλλά μην απομακρύνεστε από τον κύριο στόχο σας!

Ιχθύες

Η μέρα σας βοηθά να κερδίσετε φίλους και υποστηρικτές. Εσείς αποφασίζετε πως θα κινηθείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ