όλη-η-τύχη-πάνω-τους-αυτά-είναι-τα-τρία-4763

Όλη η τύχη πάνω τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή

Ζώδια: Τι νέα θα φέρει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο

Ανατρεπτικές πρόκειται να είναι οι επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Ο Ερμής φέρνει εντάσεις σε πολλά ζώδια ωστόσο τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα έχουν καλά νέα. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις της ημέρας.

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή. Έντονη μέρα σε γεγονότα, εκφράσεις, επεισόδια και λεκτικές επιθέσεις. Το πείσμα κυριαρχεί. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, θα πάνε όλα «δεξιά» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα έχουν άπλετη τύχη.

Ταύρος

Η εβδομάδα που ξεκινά δυσκολεύει τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να εξαντλήσετε την πειθώ σας, για να μειώσετε τα μέτωπα που αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Εξακολουθείτε να έχετε μυστικούς στόχους οι οποίοι αφορούν στην μελλοντική σας ευημερία. Διαχειριστείτε λοιπόν ανάλογα τα πρακτικά και τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να εξελίξετε τους τομείς οι οποίοι σας παρέχουν κατοχύρωση και γνώση και μην εκτίθεστε σε περιβάλλον που διακρίνετε ότι δεν σας ωφελεί.

Λέων

Η εικόνα σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο τόσο στην εργασία, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Έχετε λόγους σήμερα να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό και στις ικανότητές σας!

Παρθένος

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Λάβετε υπόψη σας όμως και εκείνους που έχουν σταθεί στο πλευρό σας, ή σας βοηθούν να συνεχίσετε αυτό που αρχίσατε.

Ζυγός

Είναι αλήθεια ότι έχετε ταλαιπωρηθεί από απρόοπτα και από συμπεριφορές τρίτων. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πείτε αυτά που σκέφτεστε και να προχωρήσετε πιο ελεύθερα.

Οι προβλέψεις της ημέρας για τα ζώδια

Σκορπιός

Αισθηματικά είναι όλα ρευστά. Όσοι κάνατε μια νέα γνωριμία, μη βιαστείτε, ούτε να ενθουσιαστείτε, ούτε να την απορρίψετε. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο που απαιτείται!

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής σας θέλει προσεκτικούς και επιφυλακτικούς. Μην απογοητεύεστε όταν οι άλλοι δεν σας ακολουθούν, ή δεν σας καταλαβαίνουν. Έχετε πίστη στην τύχη σας!

Αιγόκερως

Δώστε περιθώριο στη χαρά. Θα διαπιστώσετε ότι μόνοι σας έχετε εγκλωβιστεί στα αδιέξοδα που θεωρείτε ότι σας περιβάλλουν. Αλλάξτε τακτική στις επιδιώξεις σας!

Υδροχόος

Οικονομικές ευκαιρίες αρχίζουν και παρουσιάζονται γύρω σας. Βελτιώστε το εισόδημά σας έστω και λίγο, αλλά μην απομακρύνεστε από τον κύριο στόχο σας!

Ιχθύες

Η μέρα σας βοηθά να κερδίσετε φίλους και υποστηρικτές. Εσείς αποφασίζετε πως θα κινηθείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ