κατάθεση-ψυχής-από-τον-πάνο-μιχαλόπου-4710

Κατάθεση ψυχής από τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο, δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου»

Πάνος Μιχαλόπουλος: Τι κάνει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος πλέον κάνει σπάνιες εμφανίσεις. Το είδωλο των 80s ξεκίνησε την καριέρα του με τις βιντεοκασέτες ενώ ακολούθησε μια λαμπρή πορεία στο θέατρο, στη τηλεόραση και στο κινηματογράφο.

Τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά Λούνα Παρκ του Γιάννη Δαλιανίδη με τον οποίον και συνεργάστηκαν αρκετές φορές έκτοτε κάνοντας τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον απόλυτο ζεν πρεμιέ εκείνη την εποχή και πολλές έφηβες και όχι μόνο της εποχής τον είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους.

Ο γνωστός ηθοποιός  το 2008 αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του, να εγκαταλείψει την πόλη και να ζήσει στην εξοχή ακολουθώντας έναν τρόπο ζωής πιο ήρεμο και γαλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος πριν από 15 χρόνια πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω του την υποκριτική και να μετακομίσει μόνιμα Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τη γη των προγόνων του. Σε μία από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και εξομολογήθηκε ότι δεν αναπολεί σχεδόν τίποτα από το παρελθόν.

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε.

«Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ», παραδέχεται ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Μιλώντας για τη συνειδητή απόφαση που πήρε εξηγεί πως από τότε που αποχώρησε δεν έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά.

Ο λόγος που ο Πάνος Μιχαλόπουλος εγκατέλειψε τα πάντα

«Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo αλλά και τις δίκες των συναδέλφων του με τον ίδιο να απαντά:

«Δεν παρακολουθώ τις υποθέσεις αυτές, ούτε ασχολούμαι με όλα όσα γίνονται, ούτε με το #Metoo ούτε με τους συναδέλφους μου. Αυτά ανήκουν σε άλλους όχι σε εμένα». Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση και την ανοίγει μόνο για να μάθει τις αθλητικές ειδήσεις. Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός στην Espresso.

Τέλος, ο ηθοποιός, έχει δηλώσει σχετικά με την καριέρα του: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε να ξαναβγώ στο γυαλί, ούτε στο θέατρο. Οι προτάσεις που μου κάνουν με αφήνουν αδιάφορο. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Χαίρομαι όταν περπατάω στο δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ