δεν-θα-την-αναγνώριζε-ούτε-ο-ρώμας-πως-4694

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Ρώμας : Πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται η “Πηνελόπη” από το “Καφέ της Χαράς”

Κερασία Σαμαρά: Η σπάνια συνέντευξη της ηθοποιού

Ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά σήριαλ είναι σίγουρα «Καφέ της Χαράς». Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά έκανε μεγάλη θραύση και δημιούργησε τηλεοπτικούς χαρακτήρες αξιομνημόνευτους. Ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν ήταν και αυτός της «Πενέλοπε Μαρκάτος».

Πόσοι από εσάς θυμάστε το όνομα «Πενέλοπε Μαρκάτος»; Πρόκειται για την πρώην γυναίκα του Περίανδρου Πώποτα και η επιστροφή της στη ζωή του δημάρχου ήρθε την χειρότερη στιγμή καθώς σε εκείνο το σημείο τα πράγματα στην σχέση του με την Χαρά πηγαίναν από το καλό στο καλύτερο. H «Πενέλοπε Μαρκάτος» είναι ένας από τους ρόλους στην σειρά «Καφέ της Χαράς», που αγαπήθηκε πολύ. Τον εν λόγω ρόλο υποδύθηκε η ηθοποιός Κερασία Σαμαρά με τεράστια επιτυχία. Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα η ηθοποιός; Η ίδια παραχώρησε μια πολύ σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για το σίριαλ που συμμετείχε αλλά και τη ζωή της σήμερα.

Πως είναι σήμερα η Κερασία Σαμαρά μετά το «Καφέ της Χαράς»

«Αν δεν υπήρχε το Καφέ της Χαράς δεν θα με ξέρατε από την τηλεόραση, έχω κάνει τέσσερα σίριαλ. Ο Χάρης ήταν αυτή την περίεργη διορατικότητα. Το Καφέ της Χαράς το γυρίσαμε το 2004, εγώ το 2002 συνάντησα ως θεατής τον Χάρη σε μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου και μου λέει, «Κερασία κοίταξε να δεις, σε δυο χρόνια θα κάνω ένα σήριαλ που θα λέγεται έτσι και θα κάνεις μια σκηνή που θα σου χτενίζουν τα μαλλιά» και εγώ είχαν βρει το έργο που κάνω τώρα και μέσα στο βιβλίο υπάρχει αυτή η σκηνή. Ήταν πολύ περίεργο», δήλωσε αρχικά για την πρόταση που της έκανε ο Χάρης Ρώμας.

«Είχα προτάσεις για την τηλεόραση, οι οποίες δεν μου άρεσαν και αρνήθηκα αμέσως. Εντάξει, το πλήρωσα αυτό, αλλά δεν το μετανιώνω», ανέφερε στη συνέχεια.

Σήμερα η Κερασία Σαμαρά ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο και μάλιστα αποκάλυψε σε ποια παράσταση συμμετέχει!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ