ήταν-βίαιο-ταράχτηκα-στιγμές-αγωνί-4690

«Ήταν βίαιο, ταράχτηκα»: Στιγμές αγωνίας για τη Δανάη Μπάρκα, της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από τη πολυκατοικία της

Δανάη Μπάρκα: Θύμα ληστείας η γνωστή παρουσιάστρια

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν δύσκολο για τη Δανάη Μπάρκα καθώς την Παρασκευή, έπεσε θύμα ληστείας. Ειδικότερα, στην εκπομπή της Δευτέρας, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητο, έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι και δεν ήταν η πρώτη φόρα που συνέβη.

«Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου.

Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά. Ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έγινε στο 3ωρο που κοιμήθηκα. Γύρισα πολύ αργά και κατέβηκα πολύ νωρίς. Και λίγο με τάραξε, είναι βίαιο… Μπήκα στο αμάξι, δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βλέπω τα τζάμια, σοκαρίστηκα!», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Όλα καλά, αφού έχω την υγεία μου», είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα για τη ληστεία που έζησε

Η Δανάη πάντως απόλαυσε την σημερινή ημέρα και δεν άφησε το γεγονός αυτό να την επηρεάσει από το να γιορτάσει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ