η-πιο-άβολη-στιγμή-σε-ριάλιτι-η-επική-α-4587

Η πιο άβολη στιγμή σε ριάλιτι: Η επική απόρριψη στο First Dates που ξενέρωσε μέχρι και την Ζενεβιέβ Μαζαρί

First Dates: Το πρώτο ραντεβού που τελείωσε με άβολο τρόπο

Το βράδυ της Κυριακής έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι First Dates με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και φυσικά δεν έλειψαν οι άβολες στιγμές στα ραντεβού των ζευγαριών. Όμως μια ήταν η άβολη στιγμή που ξεχώρισε.

Η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος βρέθηκαν στο First Dates και είχαν ένα ελαφρώς αμήχανο ραντεβού. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσδοκίες για το τι θα δω μπροστά μου στο πρώτο ραντεβού, ωστόσο δεν ήταν του τύπου μου το κορίτσι αυτό. Είμαι υπέρ της άποψης να κερνάει ο άντρας στα ραντεβού και για αυτό πήρα την πρωτοβουλία να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης.

Όταν όμως κλήθηκαν να απαντήσουν στην πιο κρίσιμη ερώτηση του First Dates, εάν δηλαδή θα ξαναέβγαιναν οι δυο τους ραντεβού, μάλλον είχαν διαφορετική εκτίμηση για το βράδυ που πέρασαν μαζί. «Θα ξαναέβαινα ραντεβού με τον Γιώργο, γιατί μου άρεσε πολύ όπως μου φέρθηκε, σαν gentleman. Ήταν ήρεμος και γλυκός μαζί μου», ομολόγησε, με χαμόγελο, η Γιώτα από τον Πειραιά.

«Θα ξαναέβγαινα ραντεβού με την Γιώτα, ωστόσο δεν θα επιδίωκα κάτι περισσότερο λόγω της απόστασης», τόνισε με τη σειρά του ο Γιώργος από την Χαλκίδα. Όταν όμως η νεαρή παίκτρια του πρότεινε να κάνουνε μια τηλεοπτική αγκαλιά, η αντίδραση του παίκτη κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήταν.

«Δεν θέλω! Συγγνώμη! Πάμε; Τέλεια», αναφώνησε ο Γιώργος και σηκώθηκε με μιας από το πλάνο στο πρώτο επεισόδιο του First Dates του STAR.

Ο αμήχανος επίλογος σε αυτό το ραντεβού στο First Dates

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ