το-άγνωστο-δράμα-του-σαρμπέλ-έβγαζα-4485

Το άγνωστο δράμα του Σαρμπέλ: “Έβγαζα όγκους συνέχεια, είχα αρρωστήσει πολύ”

Σαρμπέλ: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής για την περιπέτεια με την υγεία του

Ο τραγουδιστής Σαρμπέλ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Status» και μίλησε για τη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως βίωσε την απώλεια του πατέρα του και συγκίνησε.

Αρχικά, ο τραγουδιστής είπε: «Σημασία έχει τι αφήνουν οι άνθρωποι πίσω. Σε μένα ο πατέρας μου αφήνει μόνο ευχάριστα και ένας λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κάνω αυτό που κάνω είναι για εκείνον γιατί ήταν πάρα πολύ περήφανος τότε. Ως τραγουδιστής και μουσικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σαν Έλληνας να βρίσκεται στην Αθήνα και να γνωρίζει στον χώρο γνωστούς τραγουδιστές σαν τον Γιάννη Πάριο. Ήταν πάρα πολύ περήφανος για μένα. Όταν τον έχασα είπα πως για τον dad κάποια στιγμή θα γυρίσω να κάνω τραγούδια».

«Κάθε μέρα τον έχω στο μυαλό μου και λέω πως “ο πατέρας μου τα κάνει αυτά, ο πατέρας μου είναι μαζί μας”. Με συμβούλευε να μην αλλάξω χαρακτήρα για τίποτα, με ήθελε να είμαι πάντα κύριος με όλους. Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει και όλο αυτό επηρέασε πάρα πολύ την υγεία μου. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει” και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα έχοντας χάσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο» συνέχισε ο Σαρμπέλ.

Τέλος, όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που πέρασε, δήλωσε: «Είμαι και μοναχοπαίδι. Δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου. Θυμάμαι πως μου πήρε χρόνια να το ξεπεράσω. Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος. Είχα κρυώσει άσχημα, δεν γινόμουν καλά λίγο πριν την πρώτη καραντίνα. Μέσα στο lockdown έκανα άλλες τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό».

Η συνέντευξη του Σαρμπέλ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ