χρήστος-βαλαβανίδης-ήμουν-πολύ-οξύθ-175

Χρήστος Βαλαβανίδης: “Ήμουν πολύ οξύθυμος. Έπαθα εγκεφαλικό πριν την παράσταση. Η ζωή μου μετά άλλαξε”

Στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και το οποίο τού άλλαξε την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης εξομολογήθηκε πως «πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και η ζωή μου μετά άλλαξε.

Αυτό συνέβη στα καμαρίνια πριν από την παράσταση. Έχασα τον κόσμο, είδα τα πάνω κάτω και ζαλιζόμουν! Έπεσα σε μια γωνιά, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε.

Η παράσταση ήταν το Τικ Τοκ και ήταν σημαντικό που δεν ήμουν μόνος γιατί με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Βαλαβανίδης ανέφερε, «Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή πόσο της μοίρας είναι κάποια πράγματα. Αυτό αλλοίωσε αρκετά τον χαρακτήρα μου και την συμπεριφορά μου. Ήμουν πολύ οξύθυμος, πάρα πολύ οξύθυμος πριν από το εγκεφαλικό».

«Ήμουν υβριστής και γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου. Έβριζα, θύμωνα και ήμουν επιθετικός.

Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν παρόλο που θα ήθελα αλλά είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν», ανέφερε ακόμα ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Από αυτό μπορεί να έχανα και φιλίες αλλά δεν με ένοιαζε. Είμαι λίγο αυτάρκης, αυτεξούσιος, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι αλλά είμαι και καλό παιδί», κατέληξε ο ίδιος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ