τότε-26-σήμερα-στα-50-του-ο-νικόλας-του-κ-183

Τότε 26, σήμερα στα 50 του: Ο “Νικόλας” του Κων/νου & Ελένης επιστρέφει με νέα εικόνα στην tv σε ρόλο-έκπληξη

Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» τις σεζόν 1998 – 1999 και 1999 – 2000.

Από το 2008 έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές. Έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός της Uber.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει απασχολήσει τα media ιδίως τα διαδικτυακά, αφού κατά καιρούς προβάλλονται άρθρα για τον ρόλο που έχει σε επιτυχημένα ριάλιτι, όπως το MasterChef, και σε όχι και τόσο επιτυχημένα, όπως η «Φάρμα», ενώ στο βιογραφικό του έχει και το «Globetrotters» που είδαμε στο STAR πριν 3 χρόνια και τώρα το «Asia Express».

Σε αυτά είχε και έχει θέση creative content producer, είναι δηλαδή ο άνθρωπος πίσω από το concept και την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Ο «Νικόλας» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» επιστρέφει 22 χρόνια μετά στην τηλεόραση

Μετά από πολλά χρόνια αποχής πρόκειται να κάνει την επιστροφή του στη τηλεόραση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το ZNews, ο Στέργιος Νένες θα κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην ΕΡΤ.

Όσο για την εικόνα του; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ο χρόνος του έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ