δεν-έχει-τέλος-η-διαμάχη-η-αλεξάνδρα-πα-7664

Δεν έχει τέλος η διαμάχη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με μια κίνηση έσβησε από τη ζωή της για πάντα τον Στάθη Σχίζα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η κίνηση που τα λέει όλα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και δεν το έκαναν με διακριτικό τρόπο. Αφού έπεσαν τα πρώτα unfollow και οι δύο πλευρές διέγραψαν κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

«Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και κάθε αλλαγή. Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν εμένα. Το unfollow δεν ξεκίνησε από εμένα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το συμβάν.

Μετά από αυτή την κίνηση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τον Στάθη Σχίζα.

Να σας θυμίσουμε, ο Στάθης Σχίζας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου είπε: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα είπε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».

Μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις, η γνωστή influencer έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους και μπορεί να το δει κανείς μπαίνοντας στο προφίλ της στο instagram.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ