προχώρησε-αμέσως-μετά-τον-χωρισμό-η-νέ-4852

Προχώρησε αμέσως μετά τον χωρισμό: Η νέα ανάρτηση της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που “τελείωσε” κάθε ελπίδα του Σχίζα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πρώτο της μήνυμα μετά τον χωρισμό

Κάτι ήξερε τελικά η Ελευθερία Ελευθερίου καθώς όπως φαίνεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Μάλιστα η ξανθιά καλλονή μετακόμισε σε νέο σπίτι και έκανε τη πρώτη της ανάρτηση μετά από καιρό που δεν εμφανιζόταν στα social media.

Ειδικότερα, μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star, μπορεί να ταξίδεψαν μέχρι την Ρουμανία, για λίγες ημέρες χαλάρωσης, αλλά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην σχέση τους, τους απομάκρυναν οριστικά.

Η επιχειρηματίας, που ανέκαθεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, τον τελευταίο καιρό κρατούσε σιγή ιχθύος, αλλά τώρα που η καθημερινότητά της μπαίνει ξανά σε μια σειρά, αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει στις παλιές της συνήθειες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μπουκέτο από λουλούδια

Μάλιστα, χθες, Δευτέρα, Πρωτομαγιά, ευχήθηκε τα καλύτερα στους ακόλουθούς της, με μια νέα ανάρτηση, μετά από 12 μέρες, καθώς είχε να κάνει post από τις 19 Απριλίου.

Στην πρώτη φωτογραφία, ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη, ντυμένη στα λευκά, ενώ στην δεύτερη κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ