όλες-το-θυμούνται-μετά-από-χρόνια-άφ-4813

«Όλες το θυμούνται μετά από χρόνια»: Άφωνη η Καινούργιου με το σχόλιο της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Γεωργούλη

Υπόθεση Γεωργούλη: Το σχόλιο της ηθοποιού που «πάγωσε» το πλατό του Super Katerina

Μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η Χρυσούλα Διαβάτη έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα όμως κατα καιρούς «ταράζει τα νερά» της τηλεόρασης με τις δηλώσεις της. Όπως έκανε και αυτή την φορά που σχολίασε την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή Super Katerina.

Οι δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά κυρίως τα ερωτήματά της γενικά για παρόμοιες καταγγελίες που γίνονται αρκετά χρόνια μετά προκάλεσαν την αντίδραση και της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της ως άστοχες και προκλητικές

Η Χρυσούλα Διαβάτη αναρωτήθηκε γιατί θυμούνται τέτοιες περιπτώσεις τόσα χρόνια μετά.. καθώς και θεωρεί πως κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη χωρίς συγκατάθεση παρά μόνο αν κοιμίσει η αν ναρκώσει το άλλο πρόσωπο και τότε πηγαίνεις άμεσα στην αστυνομία.

Όσα δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη για την υπόθεση του Γεωργούλη

«Ένας άνθρωπος που ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν ξέρω αν ήταν καλός ή κακός. Τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε τι έγινε; Ήμασταν εκεί; Μετά από τόσα χρόνια το θυμόμαστε. Αυτό τώρα πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε, αυτό δεν το έχω καταλάβει.

Με το ζόρι δεν μπορεί να σε πάρει κανένας εκτός, αν σε πιάσει σε μια ερημιά, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει. Τι κάνεις τότε; Πας την ίδια στιγμή στην αστυνομία, το δηλώνεις, σε κοιτάει και ένας γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που πρέπει. Μετά από 30 χρόνια, και δεν ξέρω πόσα ο καθένας, αυτό είναι για μένα ένα ερωτηματικό» ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στη συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου προκαλώντας με τις δηλώσεις της. «Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι αποδείξεις έχουν, ότι τις έβρισε; Τους έριξε καμιά καρπαζιά; Αν δεν κάνανε σωστά τη δουλειά του, κι αυτός βασίζεται πάνω τους, δεν μπορεί να είναι σούργελο και να του χαλάει τη δουλειά. Και εμένα μου είπαν να πάω να πλύνω τα πιάτα και ότι δεν κάνω για τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα να με σεβαστούν και με σεβάστηκαν» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ