δεν-είναι-αυτό-που-νομίζεις-σούσου-4112

“Δεν είναι αυτό που νομίζεις”: Σούσουρο με την ανάρτηση της Μενεγάκη, η φώτο που διαγράφηκε αμέσως και η παρεξήγηση

Ελένη Μενεγάκη: Επική “γκάφα” από την παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και έγινε viral εξαιτίας της λεζάντας που είχε γράψει η παρουσιάστρια. Η ανάρτηση προκάλεσε σούσουρο μιας και κατά λάθος η παρουσιάστρια χρησιμοποιήσε ένα φασιστικό σύνθημα.

Συνηθίζοντας να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της τις στυλιστικές της επιλογές και τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, δημοσίευσε μία φωτογραφία, αλλά το caption που γράφτηκε μπορούσε πολύ εύκολα να παρερμηνευτεί.

Η επίμαχη ανάρτηση είχε ως περιγραφή “White Power”, φυσικά όχι για να πάρει κάποια πολιτική θέση, αλλά γιατί το look της εκείνη την ημέρα ήταν total-white.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Μάλιστα, είναι ένα χρώμα που η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει να επιλέγει, αφού το λευκό κυριαρχεί στις φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τα εκατοντάδες σχόλια στην ανάρτηση αυτή ήταν μια μίξη από εντυπωσιασμένους ακολούθους, που λάτρεψαν την εμφάνισή της και άλλους που στάθηκαν στο ατυχές catpion.

 

Η παρουσιάστρια κατέβασε την ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ