συγκινεί-η-φελίσια-τσαλαπάτη-στο-σχ-4089

Συγκινεί η Φελίσια Τσαλαπάτη: “Στο σχολείο με φώναζαν η χοντρή. Αυτό με οδήγησε στο άλλο άκρο. Είδα τους γονείς μου να κλαίνε”

Φελίσια Τσαλαπάτη: Το bullying στο σχολείο και η μάχη με την ανορεξία

Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην εκπομπή Super Katerina και έκανε μια κατάθεση ψυχής για την άγνωστη μάχη με την νευρική ανορεξία. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως οι συμμαθητές της στο σχολείο την φώναζαν χοντρή.

Όπως υπογράμμισε η παρτενέρ του Τριαντάφυλλου στο J2US «Όταν ήμουν μικρούλα, επειδή άλλαζα και συνέχεια σχολεία, μέχρι να δεθώ με τα παιδιά, ήμουν η χοντρή. Έτσι με φωνάζανε. Είχα όντως παραπανίσια κιλά αλλά απενοχοποιήθηκε μετά στο μυαλό μου. Όταν άρχισα να αδυνατίζω, άρχισα να βλέπω τεράστια αποδοχή από τους άλλους. Ήμουν άρρωστη κι αντί να μου πουν “τι κάνεις” μου έλεγαν “αδυνάτισες”».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη για τη νευρική ανορεξία

Και συμπλήρωσε η Φελίσια Τσαλαπάτη “αυτό με οδήγησε στο να πάθω μια ανορεξία. Εκεί την ακούσαμε λίγο. Δεν έφτασα σε ακραίο σημείο, το προλάβαμε εγκαίρως. Δε με άφηνα να φάω. Πείναγα και δεν έτρωγα. Είδα τους γονείς μου να κλαίνε και θορυβήθηκα. Τότε σταμάτησα να μην τρώω. Μετά, ασχολήθηκα με τη γυμναστική και άρχισα να τρώω σαν άνθρωπος και κατάλαβα ότι η υγεία είναι ένα διαφορετικό κομμάτι. Αν εσύ αισθάνεσαι καλά και προσέχεις το σώμα σου και κάνεις πράγματα που αγαπάς, είσαι πιο όμορφος από ποτέ”.


  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ