ο-κακός-χαμός-με-τριαντάφυλλο-και-γαρμ-4057

Ο κακός χαμός με Τριαντάφυλλο και Γαρμπή στο J2US: “Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε”-“Τι κουβέντες είναι αυτές;”

J2US: Ένταση μεταξύ Τριαντάφυλλου και κριτικής επιτροπής

Ένας χαμός δημιουργήθηκε στο χθεσινό live του J2US μεταξύ Τριαντάφυλλου και κριτικής επιτροπής με αφορμή την ερμηνεία της Φελίσιας Τσαλαπάτη. Η Καίτη Γαρμπή δεν ενθουσιάστηκε με τον τρόπο που ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια, ερμήνευσαν το τραγούδι και ο τραγουδιστής αντέδρασε.

Ειδικότερα, μαζί με τον παρτενέρ της, Τριαντάφυλλο, βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού σόου η Φελίσια Τσαλαπάτη, για ακόμη μία βραδιά και η ερμηνεία του ζευγαριού δεν εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου.

Μάλιστα, οι τρεις κυρίες της επιτροπής του J2US, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδφή και Καίτη Γαρμπή, ήταν ιδιαιτέρως αυστηρές στα σχόλια που έκαναν προς την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό.

«Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι, το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο. Είναι και η χροιά της που είναι απαλή, γλυκούλικη και παιδική, οπότε εμένα δεν με αγγίζει και δεν με πείθει. Παρόλα αυτά, όμως, βλέπω ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Έκλεισε τα ματάκια της, προσπάθησε να μπει μέσα στα συγκλονιστικά λόγια που έχει το τραγούδι, αλλά δεν έφτασε σε μένα» υπογράμμισε αρχικά η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για το J2US και τη Καίτη Γαρμπή

Θέλοντας να υπερασπιστεί την παρτενέρ του, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε «μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός, προσπαθεί, δίνει πόνο και κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ, γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα! Και αυτό το παιδί αντέχει τόσο πολύ, το λέω αλήθεια. Πρέπει να είμαι δίκαιος, άσχετα από τα καλά λόγια που ακούω εγώ, απλά αυτό το κορίτσι στεναχωριέται συνέχεια, δίνει πολύ προσπάθεια, ξυπνάει από τις 5 το πρωί, τρέχει για το παιδί, τρέχει από δω, τρέχει από εκεί, έρχεται στις πρόβες, είναι φοβερή, αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούει τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε».

Απαντώντας στον Τριαντάφυλλο, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε «λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται. Τι κουβέντες είναι αυτές που λες; Δεν είναι έτσι, αυτό που λες Τριαντάφυλλε».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ