με-μια-κίνηση-τα-είπε-όλα-για-τη-σχέση-τ-4065

Με μια κίνηση τα είπε όλα για τη σχέση τους: Ο Χατζηγιάννης πήγε στο θέατρο της Μακρυπούλια δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παρακολούθησε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάνης βρέθηκε στο θέατρο Rex για να παρακολουθήσει την παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο” στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Μάλιστα ο Υφυπουργός πολιτισμού της Κύπρου έκανε και μια όμορφη κίνηση προς την πρώην σύντροφο του.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE, ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου έφτασε χθες, Σάββατο, το βράδυ, στο θέατρο Rex, όπου και συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία.

Οι τρεις τους αρχικά συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από τον χώρο του θεάτρου και ακολούθως κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον, από την πρώτη σειρά.

Έγκυρες πληροφορίες του ΤLIFE κάνουν λόγο ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε το ταξίδι αυτό από την Κύπρο στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με επικεφαλής αντίστοιχων πολιτιστικών φορέων της χώρας μας και κατάφερε να βρει λίγο χρόνο, ώστε να απολαύσει την πρώην σύντροφό του επί σκηνής.

Η στήριξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Ζέτα Μακρυπούλια

Άλλωστε, εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο πολύ περίμενε η Ζέτα Μακρυπούλια τη στιγμή που θα επέστρεφε στο θεατρικό σανίδι και τώρα που η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, έδειξε και έμπρακτα τη στήριξή του προς εκείνη.

Μπορεί πριν δυο περίπου χρόνια να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αλλά όσα έζησαν τα 12 χρόνια της κοινής τους ζωής, είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν, όπως και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.

Στο τέλος μάλιστα της παράστασης και συγκεκριμένα τη στιγμή της υπόκλισης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σηκώθηκε από τη θέση του και ανέβηκε στη σκηνή, προσφέροντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια, που το δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Μετά το πέρας της παράστασης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου συνεχάρη όλους τους συντελεστές της παράστασης και βέβαια τον σκηνοθέτη κ. Καραθάνο για την εξαιρετική του δουλειά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ