δεν-θέλει-ούτε-να-τον-βλέπει-μετά-από-ό-44158

«Δεν θέλει ούτε να τον βλέπει μετά από όσα έκανε»: Παγκόσμιος Σάλος με τις νέες αποκαλύψεις για την Κέιτ Μιντλετον

Μακριά και αγαπημένοι θέλει να είναι στο εξής η Κέιτ Μίντλετον τόσο με τον Χάρι όσο και με τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Μάιο, για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, όπου είναι πιθανό να τον συνοδεύσει η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν καμία διάθεση για επισκέψεις από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς μετά από όσα έχουν συμβεί, αυτή δεν θα ήταν μια επίσκεψη σε ήρεμο κλίμα.

Όπως υπογράμμισε βασιλικός ειδικός, η Κέιτ Μίντλετον έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ. Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί για εκείνη, αλλά ξέρω η Κέιτ ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του πια», επεσήμανε βασιλικός ειδικός.

«Η Κάθριν και ο Ουίλιαμ ήταν πολύ ξεκάθαροι ότι θέλουν ηρεμία για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Μια επίσκεψη από τον Χάρι, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα έκανε ακριβώς το αντίθετο», σημείωσε μια από τις πηγές.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που ζουν στις ΗΠΑ, δεν γνώριζαν για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον, πριν το ανακοινώσει δημόσια η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams ανέφερε στη “The Sun” ότι η είδηση του καρκίνου της Κέιτ είχε σκόπιμα αποσιωπηθεί από τους Σάσεξ, καθώς υπήρχαν “ζητήματα εμπιστοσύνης” και πρόσθεσε ότι “φαίνεται ότι δεν είχαν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες. Και, φυσικά, ο λόγος είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούσαν να τους εμπιστευτούν».

«Γι’αυτό δεν ανακοίνωσαν ακόμη το διαζύγιο»: «Τελειωμένος» ο γάμος της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Στήριγμα της Κέιτ Μίντλετον σε κάθε εποχή της ζωής της, ανεξάντλητη πηγή συναισθηματικής στήριξης και συνεχούς προστασίας για την αγαπημένη της κόρη, αναδεικνύεται η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης, η Κάρολ αναδεικνύεται ως καθοριστικός παράγοντας στη διατήρηση της συνοχής και της ενότητας μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ειδικά μετά την πρόσφατη διάγνωση του καρκίνου.

«Η Carole είναι η κινητήριος δύναμη που κρατά την οικογένεια ενωμένη με τον ελάχιστο σαματά και τη μέγιστη σεμνότητα» αναφέρει πηγή στην Independent.

«Πηγαινοφέρνει τον George, τον Louis και τη Charlotte, τους πηγαίνει στο σχολικούς αγώνες και τους δίνει απεριόριστη στήριξη. Είναι μια πραγματική φιγούρα Mary Poppins», σχολιάζει.

Ο Michael, 74 ετών, πατέρας της, και η Carole Middleton, 69 ετών, μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, εκφράζουν την αγωνία και την έκπληξή τους, όπως αναφέρει στην Mirror ένας ειδικός στα θέματα του παλατιού.

«Βρίσκονται στο πλευρό της», δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe. «Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν. Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», προσθέτει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ