δεν-το-είδαν-πολλοί-η-δέσποινα-βανδή-κα-8488

Δεν το είδαν πολλοί: Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα ποζάρουν ασορτί, όμως την εντύπωση την “έκλεψε” ο Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή: Ολόιδιες μαζί με τη 19χρονη κόρη της

Είναι γνωστό πως η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαςιδη διατηρούν μια όμορφη σχέση μαμάς και κόρης. Μάλιστα οι δυό τους συχνά φαίνονται σαν δύο καλές φίλες.

Με το που έκλεισε τα 18 η Μελίνα, οι δημοσιεύσεις τόσο οι δικές της αλλά και οι κοινές μαζί με την μητέρα της έχουν πληθήνει καθώς και οι 2 γυναίκες είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media και αριθμούν χιλιάδες φανς.

Οι δύο γυναίκες μοιράζονται μαζί μας στιγμές από τις κοινές τους εμφανίσεις κάτι το οποίο συνέβη και πριν λίγες μέρες όπου η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα της πρωτομαγιάς που την πέρασε μαζί με καλούς φίλους της στο σπίτι της. Στην φωτογραφία είναι και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και η Μελίνα με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η φωτογραφία που δείχνει την ομοιότητα της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Ποζάρουν όλοι χαρούμενοι αλλά μια follower πρόσεξε μια λεπτομέρεια που μάλλον διέφυγε από πολλούς. Η λεπτομέρεια είχε να κάνει με το πόσο ταιριάζουν οι 2 γυναίκες και δεν είναι λίγες οι φορές που συνδυάζουν και ταιριάζουν τα outfits τους. Έτσι όπως παρατήρησε και η follower μαμά και κόρη συνδύασαν και οι δυο τις εμφανίσεις τους με λευκά sneakers. Γαλάζιο μίνι φόρεμα και λευκά sneakers για την Δέσποινα Βανδή και jean, ροζ μπλουζάκι και λευκά sneakers για την Μελίνα.

Την παρατήρηση την έκανε follower στο Instagram της Βανδή αν και η παρατήρηση από κάτω από άλλον follower κέρδισε την παράσταση, γράφοντας πως δεν παρατήρησε τα παπούτσια των δυο γυναικών καθώς κοιτούσε αυτά του Βασίλη Μπισμπίκη… ο οποίος δεν φορούσε παπούτσια αλλά ήταν ξυπόλητος στο γρασίδι.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ