πέταξε-τα-καρφιά-του-ο-νίκος-αποστολ-6156

Πέταξε τα «καρφιά» του ο Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν έχουν πάρει διαζύγιο»

Νίκος Αποστολόπουλος: Τα σχόλια για τη σχέση Μπισμπίκη – Βανδή

Ο έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή έχει τραβήξει τα βλέμματα της showbiz πάνω τους. Πολλοί έχουν σχολιάσει αυτό το ειδύλλιο, ανάμεσα τους και ο Νίκος Αποστολόπουλος, καλός φίλος του Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ο ηθοποιός δεν έχει πάρει διαζύγιο από τη Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης κι η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανείς. Αυτή είναι η γνώμη μου για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη».

Αναφορικά με τον γάμο του ηθοποιού με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, δήλωσε: «Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από μεγάλο έρωτα. Είναι μια κούκλα, ζωντανός άνθρωπος, με ενέργεια. Όταν έχεις ένα 10χρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί κι απέναντι στη γυναίκα που είχες».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος για τη σχέση του Μπισμπίκη με τη Βανδή

Μάλιστα, σημείωσε πως «θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν των οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα “μανταλάκια”, όταν έχει λήξει πια, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης, γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το bullying… Είναι περίεργα σήμερα».

«Η Κωνσταντίνα δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλη σχέση, ασχολείται με το παιδί και το μαγαζί της, τίποτα άλλο. Πηγαίνει κάθε μέρα στο μαγαζί, πηγαίνει το παιδί στα καλύτερα κολλέγεια, στα σπορ, είναι εξαιρετική μητέρα», κατέληξε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ