πέταξε-τα-καρφιά-της-η-μενεγάκη-για-τ-5595

Πέταξε τα «καρφιά» της η Μενεγάκη για τη Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτά που είπε δεν πρέπει να τα λέμε στην τηλεόραση»

Ελένη Μενεγάκη: Όσα ειπώθηκαν για τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά. Η συνέντευξη σχολιάστηκε από πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ειδικά το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν την συνέντευξη και η παρουσιάστρια δήλωσε λίγο απογοητευμένη.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πώς έβλεπε την Κατερίνα Καινούργιου όταν την καλούσε στο πλατό της εκπομπής της και τόνισε, πως κατά την άποψή της κάποια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή και μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα ‘Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά;’, ή άλλες φορές που την κοιτούσα κι έλεγα: ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση».

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση…» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη απογοητεύτηκε από τη Κατερίνα Καινούργιου

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας του Alpha περί συντροφικότητας απασχόλησαν τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Γυρνώντας τον εαυτό μου πάρα πολλά χρόνια πίσω. Δε θυμάμαι ότι κανένας έκανε κέφι την προβολή στις σχέσεις. Το ότι εσύ κάνεις μία δουλειά που έχει προβολή και μπορεί να γράψουν για σένα, εμένα όμως δεν μου αρέσει αυτό, δεν το έχω επιλέξει», τονίζει σε άλλο σημείο η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάπου είχα διαβάσει κάτι και μου είχε αρέσει: απ’ τη στιγμή που ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, αν το βάλεις στόχο, είναι σαν να έχεις κάνει τη μισή διαδρομή», επισήμανε κλείνοντας το θέμα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ