διέρρευσε-27-χρόνια-μετά-η-μοναδική-φώτ-45107

Διέρρευσε 27 χρόνια μετά: Η μοναδική φώτο από τον γάμο του Πάριου με την Αλιμπέρτη, το νυφικό και η τούρτα

Μια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, από τον γάμο τους είδε το φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή-Λυμπέρη στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram, βλέπουμε τους δύο καλλιτέχνες να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και λαμπεροί στον γάμο τους, στην Πάρο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν στην Πάρο τον Ιούνιο του 1996 αλλά πήραν διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Άγγελο και τον Νικόλα. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα, οι οποίοι σήμερα ασχολούνται και οι δύο με τα καλλιτεχνικά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε:

«Wedding memories: Ένα από τα πιο συζητημένα και αγαπητά ζευγάρια της δεκαετίας του ’80 και ’90 ήταν ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη, που έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, έμειναν μαζί για δώδεκα χρόνια και απέκτησαν δυο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και το Νικόλα.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1986 ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλος και έτσι ο εμβληματικός τραγουδιστής και η ηθοποιός που “σημάδεψε” την εποχή της παντρεύτηκαν το 1996 στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιάννη Πάριου, την Πάρο. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ που πέρσι παρουσίασε την πρώτη φωτογραφική του έκθεση, και το 1997 τον δεύτερο, τον Νικόλα γνωστό σήμερα περισσότερο χάρη στη μουσική του καριέρα ως Good Job Nicky.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους διατήρησαν όμως πολύ καλές σχέσεις ενώ η ηθοποιός ζει πλέον μόνιμα στην Πάρο. “Χρωστάω στον Γιάννη Πάριο ότι, εκτός από τα παιδιά μας, μου χάρισε και την πατρίδα αυτή», είχε δηλώσει πρόσφατα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ